ČEKANKA
Skoro stydlivě
Září u mých cest
...
Stále mě doprovází
...
Její svit jako prozářený akvamarin
Skoro neviditelný
Paprsek se vzdálených hvězd
...
Pozdrav
...
Polibek
...
Pokora
S níž svou něžnost u příkopu sklání
Ten akvamarinový květ
Zázraků Lásky
Komentáře (5)
Komentujících (5)