Stella

Stella

Anotace: Odešla paní Stella Zázvorková...

Odešla paní Stella...
a celý svět rázem ztich,
Stella míří zvolna k nebi
na perutích andělských

Děkuji Ti milá Stello,
za všechnu radost ze Tvých rolí,
Budeš chybět v tomto světě,
Tvůj náhlý odchod hodně bolí.

Teď k nebi vede Tvoje cesta,
křídly svými dej se vést,
zůstaň prosím navždy s námi
Buď nejasnější z jasných hvězd.

Vždyť Stella je hvězda
a hvězda je Stella,
v tom ukrývá se pravda celá,
A i když nikdo z nás
nemůže věčně žít,
Tvá přetrvá záře
- Tvůj přetrvá svit.
Autor Samuel Thorn, 18.05.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkné, pěkné. Asi podobné pocity jsem měl po úmrtí M. Šimka.

Jen druhý řádek mi silně ve světle událostí tohoto rou připomíná písničku o Gagarinovi, či tu nechtěnou parodii na USA od Parkanové a Vyčítala...

To není negativní kritika, to je jen postřeh. Podobnost bude náhodná.

19.07.2007 14:59:00 | Mvek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel