Srdce
_______________________________
_____???????_______???????_____
____?????????_____?????????____
___????????????_????????????___
___?????????????????????????___
___?????????????????????????___
____???????????????????????____
_____?????????????????????_____
______???????????????????______
_______?????????????????_______
________???????????????________
_________?????????????_________
__________???????????__________
____________???????____________
______________???______________
_______________________________
_______________________________
ěščřžýáíéůěščřžýáíéůěščřžýáíéů_
Přečteno 455x
Tipy 8
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Těšínský, drahý, Maro Deives, blue
Komentáře (5)
Komentujících (5)