Dům u hospody
Uprostřed přepychu,
v životní marnosti,
malířští učenci,
temného domu,
svíčkami plní rozhořenými,
kreslí akty,
dívky krásné,
jak Venuše….
Blízko hospody,
kam probírat život lidé chodí,
ať mladý nebo starý,
posbírat životní inspiraci,
o lásce a smrti….
Komentáře (4)
Komentujících (4)