Anotace: Normálně není tohle můj styl, ale zase mě to nějak naštvalo, když jsem šla z práce.
lidé vidí, jenom to ,,počmárané". Ale nechápou, co třeba předcházelo tomu ,,počmárání" (konflikt s majitelem objektu atd.) Připouštím, že jsou i writeři, kteří to dělají jako machrovinu- tagovat po památkách, nebo domech ale je to stejně umění a adrenalin!
Jsem se nějak rozvášnila- k dílku pokud pominu obsah, se kterým až tak moc nesouhlasím, tak výborné, vtipné :)
16.09.2007 14:13:00 | její alter ego