Pohádko
Anotace: takové malinké veršováníčko, snad i vyznáníčko:)
Pohádko čtená před spaním,
večer co večer Tobě se ukláním.
Zda půjčit si smím Tě do myšlenek svých,
v nichž za triko naházet můžu Ti sníh.
Pak kapičky vody něžně z Tebe stírat
a ve velké touze po Tobě zmírat.
Pohádko krásná, před spaním čtená,
lásko moje vytoužená.
Komentáře (0)