Mlíko
Šlo mlíko s mlíkem pro mlíko
Cestou potkali mlíko
Dali se do mlíkování a mlíkovali až mlíko
Když domlíkovali tak mlíklo
A mlíka se mlíkli
Bylo z toho mlík až mlíčno
Mlíka netuše že mlíkala tolika
Zmlíkovaný mlíkali až mlíka
Komentáře (1)
Komentujících (1)