Jen ho tam měj, holčičko. Vím o jednom osobním strážci tvého srdce. Je fakt dobrej. Díky Tobě.
13.09.2007 11:25:00 | smudlinek
... s tím srdcem na dlani ... také jsem o něm jednou napsal ... a taky průšvih ... :-)
13.09.2007 10:49:00 | JardaCH
to mi povídej.... dlouho jsem ti nenapsala komentík, ale píšeš moc hezky a těším se vždy na další :-) přeji ti krásný sluníčkový den :-))
13.09.2007 09:07:00 | mamina
Srdce na dlani a "srdce na dlani". V zádsadních věcech by člověk měl říkat tvrdě pravdu( dle svého přesvědčení) a bít se za ní se srdcem na dlani. Třeba ti ho v zápasu někdo vyrazí z ruky a bude raněné...
Líbí se mi ten začátek jak hledáš ty ostrůvky pro kotvu, to je fakt nevšední spojení
13.09.2007 08:54:00 | Jarky