Blowup ....
Anotace: Pozorovatelé a účastníci života, kdo má vlasně navrch ? ... V cestě za postižením podstaty, .. naší pixelizované reality .... ... **** * / pocta Michelangelu Antonioni za nesmrtelné zrcadlo našeho obrazu ve filmu "Zvětšenina" /
.
Včera jsem
po čtyřiceti letech
znovu viděl "Zvětšeninu" ...
a vím že svět nepokročil
za tu dobu ani o píď
... mým poznáním ....
Nebude to rozhodně tím
že jsme důležití
pro toto poznání,
spíše by mohlo jít
o jev tak banální
jako je totální nepochopení
důvodu naší existence
A tak asi nezbude
ještě několik tisíciletí tápat
než se náš problém
rozplyne v nekonečnu
*
*
Komentáře (10)
Komentujících (10)