Anotace: Komentáře netřeba, jen přečíst je potřeba výkřik srdce zoufalý! Zdám se snad být troufalý?
Zmírá-li šance poslední,
jsme v chvíli té již studení,
a co nám potom platno je,
že Fortůna si vzpomene?
20.08.2008 00:04:00 | Kozoroh 1
Ale Kozorohu, co jsou to za slova. Šanci máme přece všichni, prý umírá jako poslední. Proč bys tedy měl být výjimka...keep smilling :-)
15.09.2007 14:57:00 | Lorraine
Je zábavné,jak mé už jen pusté fantazie dokáže někdo brát jako odraz skutečna!To už je ale opravdu dávno,co jsem si myslel,že ještě mám nějakou šanci...
15.09.2007 13:58:00 | Kozoroh 1
Tvuj krik jsem slysela i pres zavrene okno, krasne napsane... plne touhy a ocekavani...tak to umis napsat jenom Ty... bajecne.
14.09.2007 22:08:00 | carodejka