Sen z kavárny
Přivezly ji na invalidním vozíku
objednaly čaj
a plátek bílého toustového chleba
namazaly jí ho máslem
malinovou marmeládu vrátily
a ona se smála
ukazovala na mě prstama
a chtěla něco říct.
Nebylo jí rozumět,
ale občas to znělo,
jako když člověk 2x za sebou vykřikne:
"Ptáček!" "Ptáček!",
a tak mi pomohla uletět...
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Roger
Komentáře (4)
Komentujících (4)