... jo, jo .... ta páska to je prostě evergreen ...
... doživotní zelenáči ...:-))
14.09.2007 13:23:00 | HarryHH
Vždyť bys neveděl co je krásný, kdyby jsi to ošklivý přetočil. A opakovaná krása stejné věci stává se stereotypem. A teď si představ nedej bože že ti ujede prst a ty místio přetáčení zmáčkneš mazání a najednou nejsou vzpomínky.
14.09.2007 05:35:00 | Lucie Teru
...doprčic...když já všechno nemusím až tak na kost...vnímám to i bez těch sršních píchanců!
13.09.2007 13:49:00 | Žqáry