MOBIL
Anotace: Kdo ho má, ať zvedne ruku (tím nemyslím Vás, pánové) !
Samozvaný pán a vládce
zvoní dlouze nebo krátce.
Podmanil si populaci,
jsme mu jenom pro legraci.
Stálý obdiv vyžaduje,
display pyšně rozsvěcuje.
Libuje si v eleganci,
starý model nemá šanci.
Čekáš, doufáš - nezazvoní,
jindy celý den Tě honí,
nikdy nemá řečí dost,
baví ho Tvá závislost.
Operátor, ten mu velí
od pondělí do pondělí.
Tak se nenech zotročit,
vypni ho a bude klid !
Přečteno 479x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (7)
Komentujících (7)