Anotace: Klasika mé tvorby... datum je- tuším- 24.7.2007 Dnes už se poněkud mine významem, ale co se odhadu týče, myslím, že je stále aktuální... Jj, jsi to Ty... P.S.: Název jsem mírně zcenzurovala...
Sbírka: Stříbrným stéblům...
To mě dostalo... Krásný vyznání, oproti jiným není kýčovité, a to je na tom hezké. ST
28.12.2008 01:41:00 | Morion
:-) co dodat... Je to výstižné a vzhledem k tomu, že vím o kom, tak ST! ;-)
30.08.2008 17:58:00 | Anita Buchtová
Hey tak u tohodle mě zaujal už jenom ten název a co teprv ten obsah... líbí se mi to...
31.01.2008 16:54:00 | Albertinka