Kdysi...
Byla jsem malá holka
a v ruce držela pár duhových kuliček -
jejich lesk odrážel se v mém srdci.
Jedla jsem borůvky
(a ty ses bála vraního oka)
a řvala v lese
(jak na lesy)
---A nikdy jsem nevyrostla---
V duchu opakuji si scény z pohádek
a věřím v dobro
Přečteno 482x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)