Autíčkem
Autíčkem v protisměru
objíždím kraje svého srdce,
přidávám na rychlosti
snažím se vybít zlosti...
Snažím se namluvit si,
že to pomáhá...
Žiju zavřená v autíčku,
od reality odříznuta sklem
uchovávám v srdci
lásku před zlem
Zeleň,
jako by přes sklo vybledla
a ptáci otvírali zobáky naprázdno
a já už nikdy hlavu nezvedla
ke kráse noční oblohy
...Jen opakujeme
ty samé chyby...
Komentáře (0)