za hranicí skutečnosti
Anotace: už budeš vědět../úsměv/
Vše do kanálu
bys prý hodil,
ale nemáš dost sil..
Prachy,
cigára
i tu věc,
jež oheň zakládá..
Však kuř dál
/mým slovům
napomohla dobrá nálada/
Ať Tě to zabije
/i trocha ironie/
Pro mě jsi jen
představou pouhou,
neovladatelnou touhou
/s černou páskou
přes oči,
jež na každého útočí/
Za hranice svého světa
jsi mě nepustil,
od reality
lehce odprostil..
To špatné,
co řekli jsme si
za námi je přeci
/ať už o kouři
či jiné věci,
jež lidskou mysl rozbouří/
Tak směj se,
to člověka posílí,
*nezabije*
/z mé strany
neodpustitelná trocha
melancholie/
Komentáře (4)
Komentujících (4)