Do války
Na plným nádvoří,
čekám v uniformě,
jen co odjedeme,
na nádraží,
kde vlaky stojí....
do zákopů….
puška těžkne,
držená v ruce,
déšť padá smutně,
na hlavy naše……
ze zákopů....
Pivo po vojně,
svůj žalm zapijeme,
přátel mnoho padlo,
v zákopech umřelo,
jen ticho,
tu zbylo…..
Komentáře (2)
Komentujících (2)