Snad . . .
Toužení
Soužení
Pálivé dotyky
Tlumené výkřiky
Bláznivé úniky . . .
.
Až jednou Cháron
bude čekat na břehu
a já na poslední cestu
přes řeku Styx se vydám
snad tíhou svědomí
bárku nepotopím.
Protože
všechno
bylo
z lásky.
.
Ale ještě se nechystám.
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)