Jízda metrem
Sedím a lidi si prohlížím,
některým do duše nahlížím.
Snažím se uhodnout co jen jsou zač,
proč jeden se směje a druhý skrývá pláč.
Každý den to samé a přece jiné,
v metru čas člověčí rychleji plyne.
A všichni ochotně známou hru hrají :
"Ukončete nástup, dveře se zavírají!"
Přečteno 443x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, cevert
Komentáře (3)
Komentujících (3)