Anotace: qqq
Kdo dokáže složit básničku o dvou verších je dobrý, kdo však dokáže tohle, je nepřekonatelný :)
23.05.2008 12:57:00 | Bubble - miluje - slunečnice
Křičíš a naříkáš ,
chtěl by si změnu,
jaký má pro Tebe teď život cenu?
Netrap se láskou ona je sladká,
křehká a růžová jak misky vratká,
protkaná trny i bolestí,
cestu si sama proklestí.
Čas zahojí Ti všechny rány,
tak pojď a piš tu verše s mami...
10.10.2007 16:07:00 | carodejka