Já a já
Anotace: Tak.. došlo u mně k rapidní změně, po patnácti letech si měním příjmení na to své vysněné, na které jsem se vždycky cítila... a o tom je i můj pokus o básničku :)
* Já a já*
Můj život je vynulovaný,
Začínám úplně znova,
Bořím podkopané zábrany,
Z mého já se stává ona,
Nechávám ji za prahem brány,
Kterou jsem právě teď prošla.
Svět je prý plný iluzí,
I já jednou z nich jsem,
Nebudu jí však už brzy,
Změna přijde s podpisem.
Sama se ptám svého já: „Kde jsi?“
Vzápětí si odpovídám,
Ty se teprve rodíš,
Přeci.
Ve starém já už nebudu žít,
Staré stránky života už nehodlám číst,
Ve svém novém já chci lepší být,
V knize svého života píši na nový list.
Už nejsem holčička s blonďatými vlásky,
Vyrostla jsem do jiné podoby,
Je mi patnáct a prožívám první lásky,
Já a já – dvě odlišné osoby.
Nebudu se ptát,
Jsem tohle ještě já?
Ne, nejsem.
KO-NE-ČNĚ jsem to já.
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Ugisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)