Anotace: Jé,tohle je jedna z nejzláštnějších věcí,co jsem zatím napsál.Chápu to i nechápu,tak chápejte a nechápejte!!!
nejzvláštnější a jedna z nejlepších co jsem za dnešek četla:) tak chápej i nechápej:))
20.09.2007 16:20:00 | whiolet
Myslím, že kdyby Vávrova věděla, co má ve třídě, tak by utíkala hodně daleko (tím myslím i svou tvorbu). Ale pěkné... Je vidět, že sedíš ob člověka v jedné lavici.
Navždy Tvá Durcenwe
15.09.2007 19:37:00 | Durcenwe