Báseň bez konce
Anotace: Báseň,kterou ukončil vpád mých neuvěřitelně neomalených spolužáků do třídy....
Báseň bez konce
Kapky deště padají neslyšně,
dávají krajině ponurý vzhled.
Barvy podzimu hrají si rozličně,
žít s cvoky ( a sám jím být) není žádný med.
Temnota zakryla básnické ego,
pláču a úleva nepřichází,
ponurá noha dupla dítěti na jeho lego,
ach,ta moje duše mi tam schází.
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: monterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)