Přehnaný naděje
Anotace: někdy člověk prostě vidí až moc růžově...docela šok pak sundat brejle..a nejenom pro oči
Zapadlo sluníčko
a slza v tvém oku,
popojde maličko,
blíž nočnímu smoku.
Usnulas únavou,
máš tváře zmáčené,
s rukama za hlavou,
říkalas spolu to zvládneme!
A teď místo věty,
jež si vyřkla s nadějí,
bloumáš mezi světy,
zlý časy se vracejí!
Komentáře (2)
Komentujících (2)