V pěně
Vezmi mě sebou
- do vany -
přikrývkou z pěny
umyju ti záda
budeš vonět
/tady čtu /
po vanilce
vidíš
nedívám se
to jen to zrcadlo
svádí
všechno na mě
- vím kdo je nejkrásnější -
radši si představím
že jsi oblečená
........
bože
........až tak
/no dobře takhle ne
to nikam nevede/
Tak pustíš mě tam?
Cože?
Že si meješ vlasy
.....?...
Komentáře (2)
Komentujících (2)