neco jsem ti sem chtel napsat. teda krome toho, ze je dost jina oproti ostatnim z posledni doby a ze je jeste lepsi ;o)) asi nejakou strasne zajimavou asociaci nebo poznamku. ale nejak si ji uz nepamatuju a trpaslik, veverka a ostatni veci na Zdi taky ne. takze promin ;o))
15.09.2007 17:12:00 | Fish