Nalez konecny
Vyměnila jsem všechno,
co život mi kdy dal,
za par střípků naděje,
štěstěny a našla ráj.
Pohřbila jsem spoustu věcí,
čas jde stejně dál,
neptá se mě na soukromí,
jestli chci se ohlédnout.
Neohlížej,
nic tam není,
brodila by ses jenom tmou.
Je to pravda bez lítosti,
bez žalu,
jdu vpřed
někdy plná zlosti,
vytrvale, pomalu.
Komentáře (3)
Komentujících (3)