Jsme jezdci osamělí...
Anotace: kde končí naděje, tam začíná PEKLO_
Jsme jezdci osamělí
na dlouhých tratích.
Lásky, které jsme měli,
se nenavrátí.
A víru, jíž jsme měli,
té též již není.
Smutek v srdcích nám velí
žít v opojení.
Ach, drogy, hvězdy matné,
neumím vám říkat ne!
Jsme jezdci osamělí
na dlouhých tratích.
Život, jenž není vřelý,
zvolna se krátí.
Ptají se ústa cizí:
„Vědí ti chudáci, co chtějí?“
Ano, máme svou vizi -
- putujem za nadějí.
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Martanka
Komentáře (1)
Komentujících (1)