Anotace: Inspirace? Včerejší odpoledne, večer, noc, dnešní ráno... ;)(vím, že to byl javor... ale já ty buky tak nějak zbožňuju ;))
nádhera
...Zapomeňte
na střapaté historky
šílených kaktusů,
kterým se stýská
po poušti
...to mě jako kaktusáře dostalo :-)))
19.09.2007 16:13:00 | el viento
To já jednou zpíval:Jsem rumová víla,kupodivu i po bublinkách ze šampáňa!
TFY,tj.jak zkratka anonymního kritika Týfóna,ale je to jen na ochranu proti robotům!
15.09.2007 17:26:00 | Kozoroh 1
tohle se mi líbí,
už na nic nemyslím, když už mám za okny ten podzim...
15.09.2007 14:04:00 | Trdlo