Anotace: Tahle básnička,je podle mně,jedna z nejlepších.(Taky jich mám zatím jen 5)Pojednává o tom,že život by měl být lehčí.Sebevraždy by vůbec nebyly.Bohužel...
když jsem si přečetla,co o sobě píšeš,napřed jsem se smála a pak se rozhodla něco si od tebe přečíst-některé tvé fráze mě vážně dostaly do kolen-třeba to poslední s tím zlatíčkem.úplně jsem si představila,jak se díváš na tu mrtvou holku a frajersky jí oslovuješ zlatíčkem/i když si uvědomuji,že to tak asi nemělo vyznít/ možná že nikdy nebudeš dokonalý básník,ale něco z toho,jak píšeš se mi velice líbí...
18.09.2007 17:41:00 | ztracená
Je to docela dobrý.
Bylo by snadné, kdyby nebylo neštěstí, ale to nás učí pokoru mít a v neštěstí hledat malý kousek naděje, který požene nás dál... Z každou takhle překonanou překážkou se utváří naše osobnost - naše síla. Život není pohadka, i růže rozkvete a pak uvadá...
15.09.2007 16:12:00 | Vladimír P.