Anotace: Není to báseň jako taková. Žádný rým tam nenajdete. Pokud tomu nebeudete rozumět, je to správně. Ten, kdo se to bude snažit pochopit, také nebude marně hledat. Ale co, každý ať si v tom najde, co chce.
Perfektní! Nechápu, jaktože jako teprve první dávám (super)tip...asi lidi při čtení moc používali rozum...:-)
07.10.2008 11:32:00 | 6thSun