pro Tebe
Anotace: je to pro člověka, kterého jsem potkala před týdnem, ale přesto ho mám moc ráda...
Sbírka:
KDYSI DÁVNO...
Rozsvítils mou duši,
jak vděčná Ti jsem,
dík Tobě se mé slzy suší
a noc mění se v den.
Tma se ztrácí
v pozadí slunečních paprsků,
srdce se netrápí,
je plné barevných odlesků.
Odlesků z kamínků,
jež si mi dal,
za zády tatínků,
kterých ses ptal.
Dals mi toho hodně,
snad i já Tobě,
každým dnem Tě mám radši
a to už snad stačí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)