chjo... víš, co mne napadá?
že zůstávám u těch hliněnek...
šachy... jsou pro mne příliš namáhavé...
bolí z nich hlava... ač úsměv navenek...
radši si cvrnknu... a šachy? vážně, já ne...
09.10.2007 19:58:00 | Cecilka
naše kostkovaná pole pěšáku .... a sřelců ...
kteří podle ale, zákona šachu ... nemohou nikdy opustit ...
.... ... .. výchozí barvu ...
*- .... přesto, diagonální tahy napříč šachovnicí svou barvou mohou realizovat z těch dvou ... jen oni ...
24.09.2007 17:19:00 | HarryHH
... staré dagerotypie blednou ... začal bych fotit nové album ... a vyrazil někam na tah ...
17.09.2007 10:50:00 | JardaCH
coby... sežere nás... kruťák jeden...
přeju mu dobrou chuť... :-)
roboti uhráli GEM, my třeba zápas...
15.09.2007 22:31:00 | recht