Mor Álka
Anotace: ...upadá, a někdy až hluboko pod podlahu...
Mamon, cukrátka a slasti
udávají dnes tep doby,
sebrat, co se nedá krásti,
zradit pravdu beze mdloby.
Jed ve víno míchající
v jídle servírovat štíra,
z růže trny na krajíci,
kam se poděla Tvá víra?
Ráno čtvero očí mrkne,
ve váze jsou čerstvé stvoly,
kdy Tě, chlapče, asi trkne...
Zabít lze i bez mrtvoly...
Komentáře (3)
Komentujících (3)