Harmonie
Slyšíš
jak řeka zpívá
s večerem pod hrází?
Ta píseň přívětivá
zbaví tě nesnází.
Vidíš
jak ti slunce mává
když sklání se k západu?
Ta krásná podívaná
zvedne ti náladu.
Cítíš
jak kolen rozlévá se
posvátný mír a klid?
Tvou duši k plné kráse
dokáže probudit.
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (5)
Komentujících (5)