Anotace: ...nakažena Vašimi nádhernými básničkami o lásce, milování, neodolala jsem, ale po svém, tak posuďte.
Bohužel, po tom všem odjel na houby, přivlekl celý koš
a já to budu dneska nakládat. Ale samozřejmě s láskou.
17.09.2007 14:11:00 | kliďaska
...sálá z toho pohodička ...pomiloval, snídani připravil... pak Tě jistě objal a řekl - Lásko, dneska nemusíme nic ...:)
17.09.2007 12:01:00 | Jiparo
Je moc krásná a romantická... ale těma "dlaněma" jsem se jaksi zadrhla :o)))
17.09.2007 09:39:00 | Hesiona-Essylt
Ach jo, zase jsem byla zbrklá, má to být
"Probouzejí mě Tvoje ruce", no už se stalo.
16.09.2007 13:32:00 | kliďaska