Anotace: Jedna rybka byla dál, druhá zase pekelně blízko.. Chtěl jsem si sáhnout, jenže ona zmizela dřív, než byste řekli "IMAX".. Ale žádná škoda.. Brzo se vrátí a věnuje mi pusu.. :)
líbí se mi, ale nemá tu obvyklou šťávu (nebo já nemám obvyklé rozpoložení?)
16.09.2007 21:13:00 | její alter ego