V západu slunce
Pár vteřin nadějí
Růžové ruce
A dva co se chtějí
Dotknout chytit popsat sílu
Okamžiků přitažlivých
Najít na Zemi černou díru
A v ní …
Šest dnů bílých
Aspoň jednou zapomenout
Ta pouta na zápěstí
Na prstech přetrhnout
A smát se v dešti
Možná jen tak bez budoucích
Plánů se mít
A hlavně bez bývalých
Jen dnešek chtít