... no a mamina o který je tady řeč je taky zlatíčko ....
.... .... zlatíčko ... děcáku zvaného ... Liter ...
19.09.2007 17:12:00 | HarryHH
Děti .... ti spratkové nevděční ...:-))
co tolik milujeme .... a jejich maminy ....
a také ty naše ... u kterých si na ty své trpce ztěšujeme ...
*- ... ale je nám to prd platný ... protože žulový náhrobek ...
.... .... nám na zadek z lásky již nenaseká ...
.... i když bychom to kolikrát ještě pořád potřebovali ...
19.09.2007 17:11:00 | HarryHH
Pořád říkám, že ne každá nerýmovaná báseň je báseň. že takhle tvořit je pěkně těžké a málokdo to umí. A vždycky, když na Tebe zabrousím, najdu mezi Tvojí novou tvorbou alespoň jednu, která mě hodně hodně dostane. Jako třeba tuto.
Opravdu to umíš. A tady na Literu neznám jinou, která by se k Tobě jenom blížila. To není chvála, to je suché kosntatování faktu.
17.09.2007 13:47:00 | Daniel S.