Člověk by měl být silný sám za sebe .... když musí ...
.... .... to mu totiž ani nic jiného nezbývá ... ....
ale stejně, ... i když si stokrát bude namlouvat ... ...
... .... ... . .... že všechno zvládne ... .... ... ...
ve skrytu duše se chouli ke svým představám jako malé děcko
.... a jen ten kdo pak najde konejšivou náruč .... ....
... ... si zatraceně umí vážit toho .... co má ... ...
17.09.2007 18:10:00 | HarryHH
Musíš se bát, nemáš jinou možnost.
A já tě udržím, nemám jinou možnost.
17.09.2007 11:02:00 | smudlinek