Dotek Anděla
Anotace: nepoezie...jen taková kompenzace...
Vzlykající tělo,
nešťastné dívky
zmítané
v křečích pláče
Zoufalost
pláče,
zoufalost
žití,
zoufalost
snění
Dotek Anděla
snesl se na
ramena dívky
"pojď se mnou!"
slyšela pouze
a pak
Anděl vtáhl
její duši
do nadpozemského těla.
Ze stoupající
výšky
viděla bezvládné
tělo,
nešťastné dívky
ležící na zemi
s očima
vytřeštěnýma.
Zachvátil ji
strach,
a neodolatelná touha
vrátit se zpět.
Anděl však
uklidnil
duši její
a vynesl ji
do oblak.
Komentáře (0)