Radeji se neptam aby mi ten dotycny nemusel lhat... at povi vzdy jen co sam chce rict, moc hezky jsi to napsal.Co je to pravda? Jen pýrko zlaté...
17.09.2007 23:26:00 | carodejka
A někdy lidi lžou, protože musí, někdy pravda bolí, bolí tak, že ji raději oči ani nechtějí vidět a uši slyšet... Pěkná. Moc.
17.09.2007 19:48:00 | prostě Zuzana