zdi
Anotace: všecko je možné..
na chvíli jen
hrneček ke zdi přiložit
a poslouchat
jak zdi dýchají.
jak každé slovo, které vydechnou
stane se součástí
jich samých.
slova, která jen zlehka zašeptají
projdou jimi
a zastaví se o mne.
vsáknou se a já tvrdím,
že ne vše je určeno k zaslechnutí..
Komentáře (0)