Budoucnost
Anotace: čekání na vlak...
V půlnočním svitu letí suchej, zvadlej list
stíny chodí okolo a divně se tváří
to už asi zase přijde září
Příjdou další slova, která boří vzdálenosti
Budeme ve všem nacházet nové posloupnosti
S dalším krokem budou přícházet nové naděje
My budem čekat až udělají nové koleje
Koleje takové co povedou nás do stanice stáří...
Komentáře (0)