A new fallen angel / Nový padlý anděl

A new fallen angel / Nový padlý anděl

Anotace: 52) /anglicky + český doslovný překlad/...

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
x A new fallen angel x
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Forever and ever
Repeat the endeavour.
The mist on a dale,
The ship will never sale.

The storm without the wind
To hurry her away,
From the thoughts in her mind,
The one blind way.

Lost in a deep forest,
Runnig away without a rest.
The steps with trace of blood.
No more hope to pluck.

All fllowers withered all around her,
The dreams leave all the soil there.
Flames of the fire dancing now.
The flying feathers of the crow.

The veil of the dark covers
The face of new fallen bride.
Welcome to the world of down,
The angel without any faight!

x

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
x Nový padlý anděl x
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Na věky věků
Opakovat tu snahu.
Mlha v údolí,
Loď, jež nikdy nevypluje.

Bouře bez větru
Jež by ji popoháněl pryč.
Od myšlenek v její mysli,
Ta jediná slepá cesta .

Ztracena v hlubokém lese,
Utíkající pryč bez odpočinku.
Kroky se stopami krve.
Žádná naděje na utržení.

Všechny květiny uvadlé všude kolem ní,
Sny opustily veškerou půdu tady.
Plameny ohně nyní tančí.
Létající pírka vrány.

Závoj temnoty přikrývá
Tvář nové padlé nevěsty.
Vítej ve světě dole,
Anděli bez víry!

x
Autor Nikytu, 17.09.2007
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
líbí

krásný a pravdiví

22.09.2007 10:38:00 | Caecus archangelos

líbí

Krásný opravdu:)asi půjdu posbírat všechny své padlé anděly...a nebe bude na zemi, i když trošku ušmudlané...

17.09.2007 22:54:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel