Být nestraný ... to nedokáže ani bůh ...
to říká nasraný ... prý kdysi dobrodruh ...
Na lidský rod už dávno seslat ...
oheň a síru tenhle Bůh by měl
a za součást nebeského království
se stydět prohlásit
... " Liter " ...tu líheň divých včel ...
*- ... jo selský rozum, zpravidla postačí ...
... ... udělat v maglajzu trochu pořádek ...
*
19.09.2007 17:03:00 | HarryHH
Mno, dala jsem 100%, protože se mi líbí obsah, slova, přinde mi to dobře poskládané, myšlenka, jistý nápad a upřímnost, která na mne dýchá.
19.09.2007 06:15:00 | NikitaNikaT.
A pro upřesnění: editoři mají práci na literu rozdělenou. Tahle báseň je věnována tomu, který svou práci dělá poctivě a srdcem.
18.09.2007 08:59:00 | Levandule
Ovšem ani já bych ho nenazýval andělem - možná by stačilo slušný člověk... ;-)
18.09.2007 08:18:00 | G.P.