Setkání
Gotická klenba chrámu,
vrací moje kroky.
Jako ozvěna bije srdce,
a ze zoufalství mlčí,
když zaznějí modlitby,
na oslavu zapomění.
Spolek intelektuálů,
tady přežvykuje,
své absurdní teorie,
z nedostatku smyslu pro lidskost.
Pod těžkou podlahou,
plesniví stovky hrobů.
Ze zdí se vypocuje zelený déšť,
a pokolení živých,
tu šlape po pokolení mrtvých.
Bůh se klaní osudu,
a prosí o odpuštění.
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Actafool
Komentáře (4)
Komentujících (4)