nelze se vrátit
Už prošel jsi městem dětství,
kam vrátit se nelze,
strom má mnoho větví,
a život je spleten v uzle.
Jak tento uzel rozmotat,
sám musíš si poradit,
vzpomínky z mládí nelze zahodit.
Tak vrať se ke dnům,
kdy učil jsi se číst a psát,
jen v tom spěchu nezapomeň milovat.
Komentáře (2)
Komentujících (2)