Myšlenky
Anotace: Je jen na vás co si z toho vezmete.
Každý z nás je jedinečný,
tím co se v něm skrývá.
Myšlenka v hlavě,
touhou se v nás zmítá.
Klube se na svět,
vždyt já jí chci vyslovit!
My můžeme stavět,
myšlenky jak štít.
Přečteno 413x
Tipy 4
Poslední tipující: lucajda89, pejrak
Komentáře (3)
Komentujících (2)